Ris til egen r..

Bladrer i avisen, da en annonce om åbent-hus fanger mit blik. Det er ikke boligsektionen jeg læser, og det er ikke en ganske almindelig trelænget gård der fremvises, men en svingerklub i Aalborg. Tilstået, jeg har altid været nysgerrig på, hvordan sådan et sted ser ud, og ikke mindst på hvilke mennesker, der kommer sådan et sted. Får kæresten overtalt til at tage med mig, for ikke tale om at jeg vil frekventere sådan et sted uden mandlig ledsagelse. De skulle jo nødig tro, at jeg er ude på noget.

Vi ankommer og bliver vist ind i et stort rum, hvor der er flere sofagrupper og en bar. Der sidder fem mennesker nede i den store sofagruppe og snakker. Vi sætter os lidt forlegent i baren og venter på at rundvisningen begynder. Værten kalder os sammen og rundvisningen starter.

Værten viser omklædningsrummet, og vi får at vide, at hver gæst har et skab med en tilhørende nøgle, som man ligger i baren. I baren kan man i løbet af aftenen købe det, man ønsker at drikke på sit nøglenummer, og man afregner, inden man tager hjem. ”Nå ja der er vel heller ikke rigtig nogle steder man kan gemme sin penge” tænker jeg og ser pludselig en nøgen mand for mit indre blik med en pengekat om livet. Ikke et kønt syn, så jeg skynder mig at koncentrere mig om det værten fortæller: ”Vi har dress-kode efter klokken 21.” Jeg når lige at tænke: ”Nå er det det man kalder nøgenhed sådan et sted!”, da værtens stemme forsætter. ”Man bestemmer selv, hvad man vil iføre sig, men man må ikke have sit almindelig tøj på efter klokken 21. Man har også minimum trusser på, når man sidder i baren og sofagrupperne, hvor der heller ikke må ”sexes”. Jeg behøver ikke megen fantasi til at forstille mig betydningen af det ord.

Vi bliver vist rundt i forskellige rum med hver deres funktion og udstyr. Jeg bliver introduceret for begreber jeg ikke anede hvad var, så som ”Dark room”, ”Glory holes” og ”fisting”. Jeg skal spare jer for en uddybning af disse, hvilket jeg jo må indrømme, at jeg ikke sparede mig selv for, idet jeg jo var der af nysgerrighed.

Jeg havde forstillet mig, at folk sådan et sted ”sexede” uhæmmet på kryds og tværs og blev noget forbavset over hvor mange regler der faktisk er sådan et sted. En lukket dør skal altid respekteres – er døren lukket til et rum, så ønsker menneskerne derinde privatliv. Er døren derimod åben og der er en kæde for er det en invitation til at folk må kigge på, men ikke komme ind i rummet. Er kæden ikke for, må folk komme helt ind i rummet, men man må ikke røre aktørerne uden at være inviteret til det.

Der var ligeledes store krav til at holde rummene rene og pæne, og der stod sprit i samtlige rum. Hmmm mine fordomme blev gjort til skamme. Stedet virkede rent og indbydende, selv om der både var kors og hejseværk, gynækologstol – ja det var så her, jeg hørte begrebet fisting for første gang. Der var også et rum, der mindede om et ganske almindeligt soveværelse. Hvilket igen, ikke svarede til mine forventninger. Der var intet lummert over stedet, faktisk var der lagt vægt på det æstetiske i alle rummene. På gårdspladsen var der et spa, hvor man kunne sidde og få en drinks, men ikke “sexe”.

Da rundvisningen var forbi takkede kæresten og jeg af. Kæresten var lidt skuffet over, at der ikke havde været andre gæster, end os der var til åbent-hus. Jeg havde været vildt fascineret af deres rum med kors og hejseværk og en hel kurvfuld af finurlige sager, så jeg var hurtig til at forslå kæresten at vi da kunne aflægge stedet et visit samme aften. Det krævede lidt overtalelse, inden han var med på den. Han brød sig vist ikke om tanken om dress-koden. Nå men det gjorde mor her, så i stedet for at tage hjem kørte vi på shoppingtur.

I Aalborg ligger der en skøn lille butik med diverse udstyr ud i den slags. Lidt beklemt åbnede vi døren og gik ind. Som var det en hel almindelig butik gik folk rundt og så på diverse legetøj og out-fits. Jeg havde jo set mig selv som en ”Herskerinde”, så jeg forsvandt ned i den mere hard-core afdeling. Der var et sand slaraffenland af udstyr. Piske, pagajer, gags, masker, håndjern og ting jeg slet ikke kan huske betegnelsen eller anvendelsen på. Jeg udvalgte mig en sexet læder corsage med tilhørende trusser, et par langskaftede sorte stiletstøvler med tre sæt spænder, og en nihalet pisk måtte jeg da også eje. Til kæresten udså jeg mig et lækkert brynjesæt i læder med ringe til fastspændelse.

Da vi ankom til svingerklubben, var der fyldt med mennesker i forskellige outfits. Der var mænd iført netundertrøjer og mænd kun iført boksershorts. Kvinderne var iført alt fra sygeplejerskeuniform til smukke corsager, og lange kjoler med slids hel ned til … nå ja det siger vel sig selv. Vi fik vores nøgle udleveret og vi gik ud for at klæde om. Jeg trak forventningsfuldt gaven til kæresten op af min rejsetaske. Det tog noget overtalelse at få kæresten til iføre sig brynjen frem for de nyindkøbte lilla boksershorts med hvid strib, som han syntes var mere passende til vores “svinger-dåb”.

Jeg skruede kroppen ned i min lædercorsage og fik de tårnhøje stiletter på. Den kvinde der kiggede tilbage på mig i spejlet var ikke mig, men en vaskægte Donina. Forvandlingen skræmte næsten livet af mig. Hendes øjne var indrammet af en kraftig smokey-eyes-makeup, det lange hår var samlet i en stram fletning. Lædercorsagen sad stramt om kroppen og brysterne væltede næsten ud foroven. De lange stiletter og pisken understregede det sadomasochistiske look. Kæresten der havde været travlt optaget af sit eget outfit vendte sig om og stod med åben mund og store øjne. Jeg måtte lige forhøre mig om det var af angst, men næ nej han nød såmænd bare synet. Jeg tjekkede ham ud og syntes han var vildt sexet i hans brynje. Da vi trådte ud fra omklædningsrummet var det som to helt fremmede mennesker, vi ikke kendte.

Vi stilede imod rummet med kors og hejseværk. I baren havde vi fået udleveret en ”legetøjs”-kasse. Der var piske i forskellige materialer lige fra læder til hestehår, en stor grydeske, pagajer, manchetter til håndled og ankler. Vi kastede os frådende over legetøjet. Nu skulle jeg jo være Domina, Herskerinden og kæresten skulle være ”sub”, slaven, den der underkaster sig. Vi havde jo på rundvisningen fået nogle fif, nemlig at der bør være et kode-ord i disse lege, som man brugte når man ønskede at legen skulle stoppe, og at når den underkastende part sagde ”nej”, ”stop” ”lad være” så var det en del af legen. Nå men vi følte os klædt på til opgaven både rent bogstaveligt og mentalt.

Kæresten blev hængt op på korset. Vi måtte jo hellere starte blidt. Jeg afprøvede de forskellige piske på ham og der lød det forventet ”AV! Det gør da ondt” – ansporet af dette slog jeg hårdere, hvilket resulterede i en masse ”Av stop, lad være, det kan jeg ikke lide”. Jeg havde nu fat i den nihalet pisk og jeg svingede den af al kraft ned over hans ryg. Der kom ikke en lyd fra ham. Hvilket jo var noget bekymrende, så jeg stillede mig helt hen til ham for lige at tjekke.

Han hang slap udspændt på korset, og da han i sit smertehelvede fornemmede, at jeg stod ved siden af ham hvæsede han ind i hovedet på mig: ”Vi glemte et kodeord”. Åh for søren det havde vi da også og jeg forslog hurtig at kodeordet skulle være Babuska. ”BABUSKA!” skreg kæresten øjeblikkeligt ind i hovedet på mig. ”Og slip mig så fri” … hmmm han lød ikke helt underdanig, så jeg gav ham lige et rap med grydeskeen i bagdelen, hvilket han hurtig responderede på med et ”Babuska!”. Æv han var da ikke sjov at lege med.

Jeg bandt ham op, og han forslog selv at vi prøvede ”hjulet”, for det kunne måske tilfredsstille, både hans lyst til karruseller og min åbenlyse trang til at ydmyge ham. Den var jeg helt med på, så jeg spændte ham fast på den her tingest, der minde om et overdimensioneret lykkehjul i et omrejsende tivoli. Jeg syntes nu også at vi skulle afprøve den gag jeg havde købt, så den proppede jeg lige i munden på ham, nu han alligevel ikke kunne gøre modstand.

Der var en dims, som gjorde det lettere at få hjulet til at snurre. Jeg havde vel snurret kæresten rundt i en halv times tid, da jeg fik den geniale ide at gå i baren og få mig en drinks. Jeg vil ikke påstå, at jeg var væk længe, men det hævdede kæresten senere at jeg var. Nå men da jeg kom tilbage var hjulet stoppet og kæresten hang med hovedet ned af og så underlig lilla ud i hovedet.

Jeg skyndte mig hen til ham. Hans mund stod åben og øjne var lukket, og da jeg trak i hans øjenlåg lykkes det mig ikke at få kontakt til ham. Jeg skyndte mig at fjerne gagen og stak ham en syngende lussing. Ingen reaktion. Jeg råbte og skreg og folk kom ilende til. En mand iført lak fra top til tå og en anden i leopardtangaer og netundertrøje fik hurtig min kæreste pillet ned fra lykkehjulet En kvinde iført sygeplejerske uniform lagde sig ind over ham og gav mund-til-mund … Sig mig sexede hun med min kæreste midt i det hele? ”Jeg er også sygeplejerske ude i det virkelige liv!” fortalte hun mellem to pust. ”Nå jamen så er det jo i orden” svarede jeg.

Pludselig stod der tre mænd klædt ud som ambulancefolk og en læge. Jeg opdagede dog, at de ikke var en del af gæstelisten, da de satte elektroder på min kærestes brystkasse og en iltmaske ned over hans ansigt. De øvrige gæster forsvandt skyndsomt ud ad rummet. Min kæreste kom til sig selv, men hjertelægen mente at han skulle med på hospitalet til et tjek. ”Det her kommer ikke ud,” hviskede kæresten til mig da han lå på båren.”Vi siger at jeg faldt om, da jeg legede med hunden!” bad han indtrængende.

Værten stod klar med min rejsetaske hvor alt vores almindelige tøj var i. ”Du kan sikkert skifte i ambulancen” hviskede han til mig. Inden dørene til ambulancen smækkede, hørte jeg værten udbryde helt eksalteret: ”Jeg vil altså have en fuldt udstyret ambulance lige her på gårdspladsen … kan I ikke se det for jer!” . Jeg lukker øjnene og formaner mig selv om, at næste gang nysgerrigheden tager overhånd, skal jeg huske på at det er ris til egen røv.

Skriv et svar