Tantra – tidens hotte trend

Tidens hotte trend er tantrasex, og dette skulle naturligvis prøves i det lille hjem. Hjemkøbt var diverse bøger om emnet og vi kastede os ud i det med krum hals og korslagte ben.

Misforstå mig nu ikke, det er skam ikke fordi jeg ikke har nok i min kæreste, men helt ærligt hvem ønsker ikke at ”interagere med universet” som tantra lover udøveren? Tantra handler om energi og vibrationer; om at man via tantriske teknikker, meditation og yoga harmoniserer hjertet, sjælen og kroppen, for derigennem at vække vores indre ”selv” og frigøre os fra den daglige rutine. Det lød meget inspirerende og som lige det boost, vores noget rutinepræget sexliv havde brug for.

Fast besluttet på at udforske tantra-erotikkens fortræffeligheder, indkøbte vi yogamadrasser og røgelsespinde med rosenduft. Turen gik også lige forbi Badeanstalten, hvor vi købte en saltscrub med sødmefyldt dufte af rose og jasmin. Den æsterisk olie skulle efterlade huden lækker blød og glat. En aften, hvor ungerne var sendt i byen, besluttede vi at nu skulle det være.

Vi startede med et lækkert bad, hvor vi sæbede hinanden ind i saltscrubben. Salten rev i huden, men der bredte sig en, ikke ubetinget ubehagelig, varme overalt på ens hud, så det var sikkert som det skulle være. Efter badet nøjes vi dog med at duppe hinandens ømme hud tør og vi fik bredt yogamadrasserne ud på gulvet og røgelsespindene blev tændt.

Vi satte os overfor hinanden med korslagte ben og tæt nok på hinanden til, at mærke de energier der skulle flyde mellem os, men ikke så tæt at vi berørte hinandens kroppe. Vi lukkede øjnene og gjorde os klar til at sanse hinanden.

I starten var jeg ikke i stand til at fornemme ret meget fra kæresten, så jeg åbnede forsigtigt det ene øje på klem – jo han sad der skam og lignede til forveksling en tro kopi af Buddha som han sad der i al sin lækre velmagt. Et fnis undslap mig – jeg nåede lige at se kærestens pande der rynkede sammen og hans mund der formede et ”shysss”.

Roen faldt over mig, men blev pludselig afbrudt af en hosten og sprutten fra kæresten. Jeg forsøgte at ignorere hans lyde og blive i mit indre univers, men hans hosten blev til høje gisp og jeg følte, i al næstekærlighedens navn, at jeg lige måtte linde på øjenlåget og kigge ud i den fysiske verden.

Sikken et syn – kæresten var højrød i hovedet, tårerne silede ned over hans kinder og hans hoste så spytten fløj ud i rummet. ”Det er røgelsespindene!” sagde han hakkende og stammende – ”Jeg kan ikke klare al den røg de udsender”. Vi blev enige om at droppe røgelsespindene, så de blev stukket ned i et glas vand og vi hørte hvordan de hvislende slukkedes, da ilden dansede sin vals med vandelementet.

Nå, vi satte os igen tilrette med lukkede øjne og korslagte ben. Hænderne i bedste yogastil, med fingerspids mod fingerspids, hengav os til sanseligheden. Jeg ved ikke, hvor længe vi havde siddet sådan, men der var opstået en harmoni mellem vores åndedræt og vi indåndede og udåndede i takt. Hvorvidt det skyldes stillingen og at mine ben sov, eller den glatte æteriske olie på min krop. Eller slet og ret, at kæresten stjal alt ilten fra den luft vi begge indåndede, ved jeg ikke, men pludselig mærkede jeg, hvorledes min krop gled sidelæns og som en Babushka-væltedukke, tiltede jeg over på siden og hamrede skulderen og hovedet ned i gulvet med et brag.

Kæresten fortrak ikke en mine, men forblev i hans spirituelle verden. Jeg måtte rømme mig flere gange og til sidst råbe for at kalde ham tilbage til den materielle verden, hvor jeg altså lå og sprællede som en strandet hval. For modsat en Babushka-væltedukke balancerede jeg ikke tilbage igen til opret position. Det tog lang tid, inden vi fik rettet mine ben ud fra hinanden, idet de var lammet af den lange tid i samme stilling og sad ubønhørlig fastlåste.

Jeg græd og skreg min smerte ud. Pludselig huskede jeg en helt speciel passage i bogen om tantra hvor der stod: “Ved den særlige tantriske attiude til livet vil vi i den erotiske leg opnå en miniature model af den kosmiske leg mellem Shiva og Shakti.”. Da jeg læste det, havde jeg undret mig over, at Shiva var nævnt, for i den hinduistiske religion var Shiva jo guden for ødelæggelse, og nu forstod jeg pludselig hans berettigelse, for min skulder føltes som var den ødelagt. Det samme gjorde sig gældende for mine ben og mit hoved, men det kosmiske univers var rykket nærmere, meget nærmere, for jeg så både sol, måne og stjerner. Jeg havde dog ikke til sinds at opgive vores erotiske leg, blot fordi jeg var sat midlertidigt ud af spillet, så jeg forslog, at vi gik videre til næste niveau i den tantriske leg.

Til vores undskyldning skal det lige siges, at vi var novicer og derfor bundet af at smugkigge i bogen imens vi indtog diverse stillinger, som det tantriske værk Kama Sutra lagde op til. Nu er Kama Sutra jo en elskovskunst fra østen og enhver ved jo, at disse mennesker – ser man bort fra Sumobryderne – er små vævre mennesker, modsat min kæreste og jeg. Så visse stillinger, ja for ikke at sige alle stillinger, frembød en vis ubehag i lægmusklerne og maveregionen. For ikke at tale om de polstringer, nå ja lad mig dog være ærlig og kalde det ved deres rette navn –deller, der konstant kom i klemme og udløste kramper i siden.

Pulsen steg, sveden løb, åndedrættet lød mere og mere overfladisk, hvilket bestemt ikke er tantrisk, idet vejret skal trækkes helt ned i maven. Omvendt var der rigelig med luftafgivelse bagud, hvilket forklarer brugen af diverse duftlys og røgelsespinde ud i den erotiske leg. Vi fornemmede begge at energiniveauet steg, men altså ikke den positive af slagsen. Med et langt befriende næsten orgasmisk suk, indså vi at tantra for os, var blevet en kamp om at stå imod Kaos – en kamp som vi ikke ville vinde. Udmattet lagde vi os tilbage i de bløde lagner og reflekterede over missionærstillingens lyksaligheder.

Da vi forsigtig og med megen besvær, grundet den itureven hud og eftervirkningerne af kramper i diverse legemesdele, kyssede godnat hviskede kæresten kærligt: ”I morgen smider jeg yoga madrasserne forbi genbrugspladsen” – Jeg kvitterede med et ”Jeg elsker dig!” og mente det eksta meget, ovenpå den meddelelse om yogamadrassernes exit….Måske kunne jeg bytte tantrabøgerne for nogle tegneserier i Læsehesten for min dejlige kæreste, havde da fortjent nogle tegneserier om Superhelte der redder universet! For tantra eller ej, så er og forbliver min kæreste, min helt egen superhelt på et universelt kosmisk plan.

Skriv et svar